Druk op

Onze verschillende Savvy optredens in de pers.

RTBF / Wat een tijd - 25/01/2021

Trait Déco is zeker veel op TV.
In het programma "Quel Temps" kregen wij de gelegenheid om ons werk te belichten: upcycling van kantoormeubilair, interieurontwerp, ecologische bouwplaatsen, ...
En onze partnerschappen! Hoi Recy-k.
Dit alles tegen een achtergrond van eco-verantwoordelijkheid, circulaire economie, duurzame ontwikkeling en herstel, allemaal onderwerpen die ons nauw aan het hart liggen en die deel uitmaken van het DNA van Trait Déco.

CIRCLE MADE HUB - 04/03/2024

Circulariteit staat centraal op Belgium Beer World

 

Hebt u ooit de museumwinkel Belgian Beer World in de Beurs bezocht?
Vorig jaar hadden we de eer om het overheidscontract voor de inrichting van de locatie binnen te halen.
In zeer korte tijd namen we de uitdaging aan om met een beperkt budget een grote ruimte in de kelder van de beurs in te richten.
Om een tijdelijke en ecologisch verantwoorde installatie te maken, kozen we ervoor om gerecyclede plastic bierkratten te gebruiken en ze als Lego op elkaar te stapelen.
We hebben ook samengewerkt met L'Ouvroir (een bedrijf voor aangepast werk) om kussens te maken voor de ontspanningsruimte, gemaakt van het zeil van de Beurswerkzaamheden.
Deze ontwikkeling heeft een zeer lage impact op het milieu gehad en heeft 18.790 kg CO2 bespaard bij de productie van nieuw meubilair.

ECO-PRENEURS PODCAST

Ontdek in deze podcast de wereld van werk in ons bedrijf Savvy Interieur (Ex-Trait Deco)gespecialiseerd in ecologisch verantwoorde interieurarchitectuur en ecodesign. 

 Aarzel niet om uw vragen te stellen via deze podcast en om u te abonneren op https://lnkd.in/ekdcvUsV om meer te weten te komen over de andere interviews.

Kanaal Z - 09/12/2020

Focus op onze Recy-K bedrijfsincubator
Dit verslag over canalZ, presenteert onze partner Recy-k, HET regionale platform gewijd aan de circulaire economie.
Recyk verwelkomt bedrijven uit alle lagen van de bevolking met één ding gemeen:
om een project te ontwikkelen dat afval omzet in nieuwe grondstoffen. Voor Trait Déco lag het dus voor de hand om hieraan deel te nemen.

RTBF / AOC - 04/03/2021

Wat een week!
Het eindigt in schoonheid met een geweldige reportage over Tipik - dus we veranderen, de activiteit van Trait Déco. Dank aan Gwenaëlle Dekegeleer en haar prachtige professionele team voor hun vertrouwen. Dank aan mijn familie en mijn team voor hun inzet voor deze waanzinnige uitdaging van de circulaire economie.

BX1 / Le 18h - 10/02/2021

Focus op onze operatie "herwaardering en distributie van bureaustoelen" voor werk en school thuis in goede omstandigheden.
Wij verzamelden ongeveer 100 bureaustoelen die klaar waren om te worden weggegooid, maar nog in goede staat waren.

Levendig - 30/11/2020

Wij zijn in het 1e nummer van LIVELY, het webmagazine van de circulaire economie in het Brusselse gewest is online >>. www.lively.brussels
Bedankt Dan Sense voor dit geweldige artikel, en voor de foto van onze Oslo fauteuil die te koop is in onze online shop >>. https://urlz.fr/etNB

Kennis - 03/12/2020

Deco idee - 12/04/2020

UCM - 11/12/2019

Metro - 27/10/2018

Metro - 28/03/2021