UPCYCLE
UW RUIMTE

Logisch,
deel uw verhaal,
verbeteren uw omgeving zonder einde.

Bureau voor binnenhuisarchitectuur

gespecialiseerd in ontwikkeling
ecologisch verantwoord

SAVVY vertaalt uw DNA
en versterkt het saamhorigheidsgevoel van uw teams.

WhatsAppImage2020 06 24at16.13.17 - Savvy
ambiance 1 - Savvy

Onze diensten

Savvy a différents services d'aménagement et est expert en aménagement éco-responsable de bureaux et espaces professionnels

Milieuvriendelijk ontwerp
professionele ruimtes

Savvy a différents services d'aménagement et est expert en aménagement éco-responsable d'espaces privés tels que salon, chambre, salle TV

Milieuvriendelijk ontwerp
van bepaalde ruimtes

Onze expertise

SAVVY door haar jarenlange aanwezigheid op de Belgische marktheeft van avant-gardistische knowhow in eco-verantwoordelijk interieurdesign.

Wij gebruiken zoveel mogelijk nieuwe technologieën (lasersnijden, CNC...) dat deMeer traditionele en ambachtelijke technieken voor het hergebruik van natuurlijke materialen en producten (houtbehandelingen en natuurlijke verven).

Naast ons interne team werken wij samen met met lokale gekwalificeerde onderaannemers. Wij vragen en garanderen ook het werk van aangepaste werkbedrijven (verstandelijke of lichamelijke handicap).

Wij een werkplaats hebben voor de ontwikkeling van prototypes en de creatie van meubels en decoratieve accessoires gevestigd in de regio Brussel; Wij wij maken standaard of op maat gemaakte meubelen afhankelijk van uw project.

Upcycling

pexels anna nekrashevich 6204261 scaled - SavvyWij laten we de materialen terughalen of producten waarvan u heeft niet langer het gebruik om transformeren en personaliseren tot meubels of decoratieve objecten van superieure kwaliteit of nut.

 

Onze verplichtingen

Verhoog het enthousiasme van uw teams door hen te betrekken bij een participatief project ontwikkeling en renovatie van uw werkruimte.

Uw investering in een gezond ontwerp ondersteunenverantwoordelijk en toegewijd aan op een beredeneerde en kosteneffectieve manier.

Integreer geleidelijk uw bedrijf in de circulaire economie.

Neem contact met ons op!